Aankomst
Vertrek

Feesten & Bijeenkomsten

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor bijvoorbeeld een feestelijk familiediner, jubileum, personeelsfeest of een bruiloft?

Onze toewijding, goede keuken, de ongedwongen sfeer en de vanzelfsprekende gastvrijheid zorgen geheel naar uw wensen voor een geslaagd feest. ‘de OORSPRONG’ heeft naast het sfeervolle restaurant, meerdere zalen, stalbar, binnentuin en terras beschikbaar die geschikt zijn voor uw feest. 

Uiteraard bent u altijd welkom voor een rondleiding om met een kopje koffie de mogelijkheden met ons door te nemen.

Bel of mail gerust voor vragen of een afspraak. Wij helpen u graag!

Trouwen

Voor dit hele bijzondere feest bestaat uiteraard geen standaardprogramma, maar zijn vooral jullie eigen wensen en voorkeuren van belang. Zowel voor het diner, een receptie of spetterend feest zijn diverse ruimten beschikbaar.

Na afloop zijn er hotelkamers voor jullie gasten. Natuurlijk is er een hele bijzondere kamer voor het bruidspaar. Deze beschikt over een heerlijke sauna en whirlpool om nog heerlijk na te genieten van een prachtige en enerverende dag. Voor jullie feest op maat maken we graag een persoonlijke afspraak. Kijk ook bij The perfect Wedding voor handige tips en tools als een planner voor deze mooie dag.

De bruidsfotografie op deze website door http://www.helenafotografie.nl/  

The perfect wedding

Video's

Slide show Bruiloft

Onze mogelijkheden


Het is mogelijk om met uw gezelschap de bijeenkomst geheel in besloten sfeer te laten plaatsvinden. Met een ruime parkeergelegenheid en rustige omgeving is Hotel de OORSPRONG bij uitstek geschikt voor uw koffietafel, brunch, high tea of buffet of onze spectaculaire OFYR.

OFYR is dé nieuwe manier van buiten koken & grillen.. De kegelvormige vuurschaal heeft een brede platte rand die tevens fungeert als kookoppervlak. Vanuit het midden straalt de warmte in een vloeiend verloop uit waardoor de OFYR meerdere kooktemperaturen heeft.

Al uw wensen, van eenvoudige tot zeer uitgebreid zijn bepreekbaar.

Kom gerust een langs en infomeer naar de mogelijkheden.